Vergaderruimten

De Leeuwenhoek beschikt over een fraaie vergaderruimte met alle denkbare hulpmiddelen. De vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 25 personen om cursussen en/of trainingen te volgen, eventueel aangevuld met de benodigde catering.  

atriumAtrium
Het centraal gelegen Atrium is een ideale plek voor de informele momenten. Ingericht met tafels en stoelen kunnen hier met gemak 50 personen genieten van een heerlijke lunch.

Wanneer de tafels en stoelen worden vervangen door praktische statafels, kunnen in het Atrium groepen tot 150 personen terecht voor een borrel en een hapje.

 

vergaderzaalGrote vergaderzaal
Deze zaal biedt plaats aan 25 personen en is voorzien van airconditioning, beamer, presentatiescherm, whiteboard en flipover.Pointed Presentatiepen
 
Pointed is een zeer handig product voor PowerPoint presentaties. Met de Pointed is het niet meer nodig om naast je computer te staan om de volgende pagina aan te klikken. U doet de USB stick in uw computer en de Pointed is klaar voor gebruik. Ook zit er een handige laserpen in verwerkt, makkelijk om bepaalde punten aan te wijzen in uw presentatie.

De Pointed is verkrijgbaar bij de receptie van SSC de Leeuwenhoek, voor slechts € 15,-.

 

 

Heeft u vragen of specifieke wensen, bel 010 257 0000 of mail naar info@deleeuwenhoek.info

.

Prijsinformatie:

Dagdeel € 125,00*
Hele Dag € 250,00*


*Bovengenoemde prijzen zijn inclusief Koffie en Thee en excl. BTW